Glasvezel aanleggen en aansluiten

Glasvezel aanleggenVanuit Zwijndrecht installeren wij moderne glasvezel datanetwerken voor data, telefonie, CAI en andere uiteenlopende toepassingen. Daarnaast leggen wij ook inpandige glasvezel netwerken aan. Voor dit alles werken wij met een breed assortiment aan producten en apparatuur.

Wij hebben de ervaring in huis om zowel kleine als grotere projecten professioneel uit te kunnen uitvoeren. Wij keuren en testen het glasvezelnetwerk conform de klantspecificaties. Al onze monteurs zijn gecertificeerde glasvezelmonteurs. 

Kort gezegd, u kunt bij ons terecht voor FTTB (Fiber To The Building), FTTD (Fiber To The Desk) en FTTH (Fiber To The Home). 

Glasvezel wat houdt het nou precies in?
Een glasvezel wordt vaak ook een fiber genoemd. Het is een dunne vezel van glas. Deze fibers zijn betrouwbaar in het transporteren van signalen over grotere afstanden.

Glasvezel is vandaag de dag in Nederland een algemeen goed geworden. Glasvezel is snel en betrouwbaar en een stuk sneller dan het traditionele koperbekabeling. Bovendien is glasvezel ongevoelig voor electromagnetische straling en storingen.

Wilt u meer informatie? Dan kunt u ons bereiken via het contact formulier of bel naar 06 - 51700246.

ontwerp door designpro.nl / website optimalisatie door z-im.nl